"Ik heb duizenden euro's kunnen besparen en het resultaat is geweldig"

- Bart

Facing

Het plaatsen van facings en het bleken van tanden is erg populair. Onze specialist in Turkije is zeer ervaren in deze cosmetisch esthetische gebitsverfraaiingen.

Facing

Tand2Een facing is als het ware een ‘nieuw gezicht’ voor een tand. De facing bestaat uit een laagje wit vulmateriaal of porselein waarmee het “aanzicht” van de tand wordt bedekt. Soms is het daarbij nodig dat er eerst een kleine laag van de buitenkant van de tand wordt afgeslepen. Een facing is in vergelijking met een kroon een veel meer behoudende methode om de vorm, stand of kleur van een tand te verbeteren.

Porseleinen facing

De porseleinen facing wordt door de tandarts buiten de mond gemaakt, hierdoor bestaan er meer mogelijkheden om een zeer mooie en natuurlijke kleur van de facing te realiseren. Bij een behandeling van meerdere tanden wordt vanwege de natuurlijke uitstraling dikwijls de voorkeur gegeven aan een porseleinen facing.

Composiet facing

De composiet facing bestaat uit een dunne laag wit vulmateriaal, bestaande uit kunsthars gevuld met glasdeeltjes. Onze specialist werkt uitsluitend met composieten van hoge kwaliteit.

Ontdek nu wat Medical Travel Service voor u kan betekenen >>

  • Informatie aanvragen

    Ontvang vrijblijvend het informatiepakket

    Oeps! We konden je formulier niet vinden.