"Ik heb duizenden euro's kunnen besparen en het resultaat is geweldig"

- Bart

De tandartsbehandelingen

voor-na tand1Er zijn binnen de tandheelkunde veel verschillende behandelingen mogelijk. Om u een perfect resultaat te kunnen garanderen werkt Medical Travel Service samen met een tandarts die vrijwel elke behandeling kan uitvoeren. Onze arts voert de behandelingen uit met de modernste methodes, zodat de kwaliteit van de behandeling net zo hoog is als die in Nederland.

Eerlijk advies

Voordat u een eventuele behandeling ondergaat, krijgt u eerst een uitgebreid consult. Tijdens dit consult onderzoekt de tandarts uw gebit, neemt uw wensen met u door en bespreekt de mogelijkheden met u. U krijgt altijd een eerlijk advies, want niemand zit te wachten op een resultaat dat niet 100% naar wens is. Vul nu het formulier in en ontvang advies op maat.

Facings

Een facing is als het ware een ‘nieuw gezicht’ voor een tand. De facing bestaat uit een laagje wit vulmateriaal of porselein waarmee het “aanzicht” van de tand wordt bedekt. Een facing is in vergelijking met een kroon een veel meer behoudende methode om de vorm, stand of kleur van een tand te verbeteren.

Lees hier meer over facings >>

Implantaten

Een implantaat is een kunstwortel waarop een kroon, brug of prothese kan worden bevestigd. Implantaten zijn duurzame oplossingen voor aangetaste tanden of kiezen.

Lees hier meer over implantaten >>

Kronen

Kronen zijn een betaalbare en fraaie oplossing voor het vervangen van aangetaste tanden of kiezen.

Lees hier meer over kronen >>

Bruggen

BruggenEen brug wordt gemaakt ter vervanging van één of meer ontbrekende tanden of kiezen. Een brug bestaat uit twee of meer kronen die op pijlers en een brugtussendeel passen. Dit tussendeel bestaat uit één of meer kunsttanden en/of kiezen die op de plaats van de open ruimte komen.

lees hier meer over bruggen >>

Gebitsprothese

Gebitsprotheses bestaan uit een gedeeltelijke of volledige prothese. Tijdens de uitgebreide kennismaking wordt vastgesteld welke gebitsprothese voor u het meest geschikt is.

Lees hier meer over gebitsprotheses >>

Tanden bleken

Het bleken van tanden en kiezen is een esthetische tandartsbehandeling waar steeds vaker naar gevraagd wordt. Een stralende lach is uw eigen visitekaartje.

Lees hier meer over het bleken van tanden >>

  • Informatie aanvragen

    Ontvang vrijblijvend het informatiepakket

    Oeps! We konden je formulier niet vinden.