"Ik heb duizenden euro's kunnen besparen en het resultaat is geweldig"

- Bart

Angst voor de tandarts?

Veel mensen zijn bang voor een tandartsbehandeling en blijven een bezoek aan de tandarts daarom uitstellen. Onze tandarts begrijpt dat veel mensen deze angst ervaren en besteedt hier dan ook de grootste zorg aan.

Bij Medical Travel Service worden patiënten altijd op hun gemak gesteld. Patiënten waarderen het erg dat onze vriendelijke arts ze behandelt als een persoon en niet als een nummer. Iets wat naar hun mening in Nederland te vaak anders is.

Enkele uitspraken van onze tandartspatiënten:

“We werden bij ontvangst direct op ons gemak gesteld. Zowel bij mijn vrouw als bij mij werd een brug geplaatst, en de hele behandeling was in drie dagen afgerond! Ongelooflijk als je beseft dat daar in Nederland vaak drie tot vier weken voor nodig zijn.”
Guus en Loes Dijksman

“Ik heb in totaal 19 kronen laten plaatsen. Dit vond plaats in een week tijd en echt zonder enige pijn; zelfs de prikken voel je niet.”
Mevr. Van Dijk

“Dankzij de zeer professionele benadering en behandeling van de tandarts ben ik niet meer bang. Dit is een tandarts in Nederland nog niet gelukt!! Hier is de klant nog koning en wordt er alles aan gedaan om je op je gemak te stellen.”
Mevr. Van Soest

  • Informatie aanvragen

    Ontvang vrijblijvend het informatiepakket

    Oeps! We konden je formulier niet vinden.