"Ik heb duizenden euro's kunnen besparen en het resultaat is geweldig"

- Bart

Tandarts in Turkije

Binnen de tandheelkunde zijn er verschillende soorten tandartsbehandelingen mogelijk. Voor zowel esthetische tandartsbehandelingen als functionele tandartsbehandelingen in Turkije kunt u terecht bij Medical Travel Service.

tandtand1Tand2

Cosmetische tandheelkunde

De verzamelnaam voor esthetische tandartsbehandelingen is cosmetische tandheelkunde. Hieronder vallen het plaatsen van facings, porseleinen bruggen, kronen, tandprotheses en implantaten. De heersende trend om er op elke leeftijd goed en verzorgd uit te zien, is ook steeds meer zichtbaar in de tandheelkunde. Een mooi ogend gebit kan uw gezicht een nieuw, fris en jeugdig uiterlijk geven. Tandheelkunde wordt dus steeds belangrijker. Een goede tandarts moet naast vakkennis ook oog hebben voor schoonheid en esthetiek van het gezicht.

Voor na tand 3

Functionele tandheelkunde

Tot voor kort waren de meeste tandartsbehandelingen gericht op het voorkomen en behandelen van tandproblemen. Functionele tandheelkunde is de basis voor een verzorgd en goed werkend gebit.

Angst voor de tandarts

Veel mensen zijn bang voor een tandartsbehandeling en blijven een bezoek aan de tandarts daarom uitstellen. Onze tandarts begrijpt dat veel mensen deze angst ervaren en besteedt hier dan ook de grootste zorg aan.

Lees hier meer over angst voor de tandarts >>

Ervaringen met tandarts in Turkije

Al meerdere jaren verzorgen wij tandartsarrangementen naar Turkije. De combinatie van vakkundigheid en service en natuurlijk de bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding hebben gezorgd voor vele zeer tevreden klanten:

  • Informatie aanvragen

    Ontvang vrijblijvend het informatiepakket

    Oeps! We konden je formulier niet vinden.