"Ik voel me als heboren met nieuwe ogen"

- Frans

Over Medical Travel Service

Jaarlijks reizen tienduizenden Nederlanders af naar het buitenland voor een grote of kleine medische ingreep. Vooral ingrepen die niet worden vergoed door verzekeraars zijn populair om over de grens te laten uitvoeren. Een behandeling in het buitenland kan namelijk duizenden euro’s goedkoper zijn dan dezelfde behandeling in Nederland.

Waarom een behandeling in het buitenland?

Vanwege de lange wachttijden en de hoge kosten kan het heel frustrerend zijn om een behandeling in Nederland te ondergaan. In het buitenland zijn de wachttijden vaak veel korter en de kosten van een behandeling een stuk lager. Dit kan worden gerealiseerd doordat het arbeidsloon en de kosten voor huisvesting een stuk lager liggen dan in Nederland. Bij de klinieken waarmee wij samenwerken gaat dit uiteraard niet ten koste van de kwaliteit van de behandelingen.

Kwaliteitseisen

Als u zelf op zoek gaat naar een kliniek voor een behandeling in het buitenland, weet u vaak niet waar u op moet letten. Er zijn helaas ook in het buitenland klinieken die het niet zo nauw nemen met kwaliteitseisen. U kan daardoor voor onaangename verrassingen komen te staan als u zelf een behandeling regelt in het buitenland.

Medical Travel Service werkt alleen samen met artsen en klinieken die voldoen aan de Nederlandse kwaliteitseisen. Wij onderhouden intensief contact met de klinieken en artsen, zodat we behandelingen kunnen aanbieden van de hoogste kwaliteit.

Medical Travel Service

Betaal nooit meer teveel voor een cosmetische ingreep.

Medical Travel Service
info@medicaltravelservice.nl
Assumburg 150
1081 GC Amsterdam
Nederland

Oeps! We konden je formulier niet vinden.