"Ik voel me als heboren met nieuwe ogen"

- Frans

Personalised Treatment (PT)

De Personalised Treatment heeft zijn naam niet voor niks: bij deze gepersonaliseerde behandeling wordt rekening gehouden met de kenmerken van uw oog. Er wordt een gedetailleerde scan gemaakt waarbij gegevens worden verzameld, zodat er een behandelplan kan worden gemaakt aan de hand van de specifieke imperfecties in uw oog. Onze oogartsen en optometristen zijn groot voorstander van deze extra behandeling.

De grote voordelen van de PT

Om het allerbeste zichtresultaat te garanderen, wordt bij veel patiënten de Personalised Treatment als toevoeging aan de Intralasik Femtosecond geadviseerd.
Niet alleen uw oogsterkte wordt met een Personalised Treatment gecorrigeerd (zoals bij de IntraLasik Femtosecond), andere kleine imperfecties van het oog worden ook aangepakt. En de behandeling is ook geschikt als u relatief grote pupillen heeft. Het zichtresultaat wordt optimaal:

– U kunt contrasten en fijne details beter waarnemen

afbeelding-pt-contrast---blurred  afbeelding-pt-contrast
– Nachtblindheid kan verdwijnen of voorkomen worden
– U heeft minder last van schitteringen en halo’s

pt koplampen slecht  pt-koplampen-goed

De uitvoering

Stap 1 – De meting

Er wordt een geheel persoonlijk profiel van uw zicht gemaakt met behulp van de Zyoptix-technologie. Tijdens het uitgebreid vooronderzoek worden eerst metingen gedaan, die de kenmerken van uw ogen bepalen.
Daarnaast brengt het systeem uw gezichtsafwijkingen driedimensionaal in kaart. Met de resultaten van de tests kan een speciale behandelingsprocedure voor u worden ontworpen.

Stap 2 – De ooglaserbehandeling

Nu is het de beurt aan de IntraLasik Femtosecond-technologie: de minst pijnlijke en meest veilige methode met de beste resultaten. Een mesje komt hier niet aan te pas. Met de FemtoSecond-laser wordt een hoornvliesflapje gemaakt. Hierna wordt met de Technolas 217P de sterkte gecorrigereerd. Dit kan met de Personalised Treatment als gepersonaliseerde toevoeging. De Personalised Treatment kan in combinatie met de IntraLasik Femtosecond- en Lasek/PKR-behandelingen worden uitgevoerd.

Kosten

Voor de Personalised Treatment betaalt u €200,- per oog, bovenop de kosten van de IntraLasik Femtosecond- ooglaserbehandeling. De Personalised Treatment wordt op basis van de uitslagen van het uitgebreid ooglaservooronderzoek door onze specialisten geadviseerd.

  • Informatie aanvragen

    Ontvang vrijblijvend het informatiepakket

    Oeps! We konden je formulier niet vinden.