"Ik voel me als heboren met nieuwe ogen"

- Frans

Ooglaserbehandelingen

U bent u bewust van de voordelen, maar wilt eerst meer weten over de ooglaserbehandeling. Logisch. Daarom zetten wij onze behandelingen voor u op een rij:

IntraLasik Femtosecond

Wij hanteren de door vele oogartsen geadviseerde methode IntraLasik Femtosecond. Volledig computergestuurd, met bewezen resultaat. Geschikt voor bijna iedereen en uiteraard uitgevoerd door een van onze gerenommeerde oogartsen.

Lees hier meer over de IntraLasik Femtosecond-methode >>

Oog. vrouw metenLasek

Lasek is een ooglaserbehandeling waarbij de bovenste laag van het hoornvlies (epitheel) opzij wordt geschoven. De behandeling wordt vaak toegepast wanneer het oog niet in aanmerking komt voor een Lasik-behandeling of de IntraLasik Femtosecond-methode. De behandeling wordt uitgevoerd bij een dun hoornvlies, droge ogen, een lage sterkte of een verhoogd risico op oogletsel.

Lees hier meer over de Lasek-methode >>

Personalised Treatment (PT)

De Personalised Treatment is een toevoeging op de IntraLasik- of Lasek-behandeling. Met de toevoeging van de Personalised Treatment wordt niet alleen de sterkte van uw oog gecorrigeerd, maar ook alle kleine imperfecties. Nog preciezer dus, waardoor een optimaal zichtresultaat wordt bereikt.

Lees hier meer over de Personalised Treatment >>

Monovisie leesbrilcorrectie

De Monovisie leesbrilcorrectie is een goede oplossing wanneer u moeite heeft met lezen dichtbij. Het scherpstellen wordt lastiger en de kleine lettertjes worden waziger. Dit ontstaat meestal vanaf de leeftijd van 42 jaar.

Lees hier meer over de Monoviesie leesbrilcorrectie >>

  • Informatie aanvragen

    Ontvang vrijblijvend het informatiepakket

    Oeps! We konden je formulier niet vinden.