"Ik voel me als heboren met nieuwe ogen"

- Frans

Ooglaserklinieklogo Vision Ooglaseren

Onze behandelingen worden uitgevoerd in de kliniek van Vision Ooglaseren. Hier wordt de beste kwaliteit van behandelen gecombineerd met de meest toegankelijke tarieven. Voorheen werden de behandelingen ook in Turkije uitgevoerd door professionele artsen. Door de nieuwste technieken te gebruiken zijn de prijzen van een ooglaserbehandeling in Nederland echter veel lager geworden. Hierdoor betaalt u voor een ooglaserbehandeling bij Vision Ooglaseren minder dan voor een behandeling, reis en hotelovernachting in Turkije. Bijkomend voordeel is dat u voor uw vooronderzoek, controles en behandeling gewoon in Nederland terechtkunt.

Kliniek-foto-verzameling1Kliniek-foto-verzameling5Kliniek-foto-verzameling6

 

 

 

Vision Ooglaseren is al ruim 15 jaar actief in Nederland en is daarmee één van de meest ervaren klinieken van ons land. De gespecialiseerde oogartsen van Vision Ooglaseren hebben bij elkaar al meer dan 50.000 ooglaserbehandelingen uitgevoerd en worden internationaal als toonaangevende artsen gezien. In deze kliniek bent u altijd verzekerd van een eerlijk advies en zeer uitgebreide uitleg. Gedurende het hele traject wordt u begeleid en de wachttijden zijn kort. Bovendien is de kliniek ook op zaterdag geopend en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Op Trustpilot kunt u lezen wat behandelde patiënten van Vision Ooglaseren vinden.

ZKN-gecertificeerdlogo_zkn

Vision Ooglaseren heeft het ZKN-keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland). Om dit keurmerk als kliniek te krijgen moet aan strenge kwaliteitseisen worden voldaan. Vision Ooglaseren wordt dan ook zeer regelmatig op alle punten gecontroleerd.

  • Informatie aanvragen

    Ontvang vrijblijvend het informatiepakket

    Oeps! We konden je formulier niet vinden.