"Ik voel me als heboren met nieuwe ogen"

- Frans

Scherp zicht zonder bril of lenzen

Heeft u genoeg van uw bril of lenzen? Kies dan voor een ooglaserbehandeling. Ooglaseren is tegenwoordig voor iedereen betaalbaar. En voor extra voordeel hoeft u niet meer naar het buitenland, via Medical Travel Service laat u uw ogen in Nederland laseren voor de allerscherpste prijs.

Ooglaseren operatieOoglaseren meetingOoglaseren meting

 

 

Net zo scherp zien als met een bril of lenzen, maar niet de hinder ervan. Zoals bij het opstaan in de ochtend, tijdens het sporten of bij andere hobby’s. Onze ervaren oogartsen maken het waar met de meest veilige apparatuur.

Wat is ooglaseren?

Ooglaseren wordt al ruim 30 jaar gedaan en is daarom helemaal niet meer nieuw. Dankzij technologische ontwikkelingen en nieuwe methodes is ooglaseren bewezen veilig. Het percentage van behandelingen waarbij er een kleine complicatie optreedt ligt onder de 1%. Deze kleine complicatiesintralase (1) zijn altijd direct te verhelpen door de oogarts.

Bij een ooglaserbehandeling wordt niet in de oogbal zelf behandeld maar in de buitenste lagen van het oog. Er wordt een flapje gemaakt in het huidlaagje van het oog, waarna met een speciale laser de vorm van het hoornvlies wordt aangepast. Daarna wordt het flapje weer op zijn plaats gebracht. De behandeling duurt heel kort, in bijna alle gevallen is dit een kwestie van minuten.

Gratis vooronderzoek

Wilt u weten of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en horen welke mogelijkheden er zijn? Vul dan onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken voor een uitgebreid, gratis vooronderzoek.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

  • Informatie aanvragen

    Ontvang vrijblijvend het informatiepakket

    Oeps! We konden je formulier niet vinden.