Kennismaking met onze haarspecialist op 8 april a.s.

Locatie Van der Valk Breukelen

Een ontspannen verblijf in Turkije

Als u voor een haartransplantatie via Medical Travel Service kiest, bent u ook verzekerd van een prettig verblijf in Turkije. Van shuttleservice en persoonlijke begeleiding in het Nederlands tot hotel. De ervaring is naar onze mening tenslotte minstens zo belangrijk als het resultaat!

Het hotel
Het fijne hotel dat wij voor u hebben geselecteerd beschikt over alle faciliteiten om heerlijk te kunnen ontspannen. Nadat u bent opgehaald van het vliegveld wordt u gastvrij ontvangen in de mooie lobby. Uw kamer is van alle gemakken voorzien en voor een drankje en hapje kunt u terecht in het restaurant of in een van de bars. Bovendien is er een buitenzwembad met een groot zonneterras en een spa, voorzien van diverse baden en sauna’s.

3h  4h  6h  10h

Shuttleservice en persoonlijke begeleiding in het Nederlands
Om het verblijf voor u zo aangenaam mogelijk te maken, verzorgen wij een shuttleservice van en naar vliegveld, kliniek en hotel. Uw vriendelijke begeleider spreekt niet alleen goed Turks, maar ook Nederlands. Hij kan u dus alle informatie geven die u nodig heeft en uw vragen beantwoorden. Vanaf het begin van uw verblijf tot het einde zal u door hem worden begeleid. Ook tijdens de haartransplantatie zal hij aanwezig zijn, zodat alles volkomen duidelijk is en u zich volledig op uw gemak voelt.

  • Informatie aanvragen

    Ontvang vrijblijvend het informatiepakket

    Oeps! We konden je formulier niet vinden.