Kennismaking met onze haarspecialist op 8 april a.s.

Locatie Van der Valk Breukelen

De haarspecialist

Onze haar-arts is een specialist in haartransplantaties en behandelt alleen mannelijke cliënten. De in Turkije geregistreerde arts is zeer deskundig en heeft veel ervaring met haartransplantaties. Op basis van uw haarstructuur, de haardichtheid en het haartype, wordt het aantal grafts bepaald.

Onze arts: deskundig en betrouwbaar

Onze haarspecialist is dr-ozgur-nalbanteen zeer ervaren arts die rust en vertrouwen uitstraalt. In 1998 ontving hij van de Akdeniz Universiteit de titel van doctor in de geneeskunde en in 2003 mocht hij de certificering van medische esthetische praktijk in ontvangst nemen.

Vanaf 2005 voert de arts met de FUE-methode haartransplantaties uit. Bij de haartransplantatie volgens de FUE-Methode (Follicular Unit Extraction), ook wel haarstamceltransplantatie genoemd, worden grafts (groepjes haarwortels) één voor één van het donorgebied naar het doelgebied getransplanteerd. Een behandeling met de FUE-methode neemt ongeveer zeven uur tijd in beslag. In 2005 heeft de arts een opleiding genoten van de Italiaan Bessam Farjio over de laatste ontwikkelingen van de FUE- techniek.

Vraag een offerte aan op basis van foto’s

Als u ons een aantal foto’s stuurt per e-mail, sturen wij deze door naar onze haararts in Turkije. Bij aankomst bespreekt hij dan tot in detail uw gewenste haarlijn. U heeft zo de absolute zekerheid dat het eindresultaat naar uw volle tevredenheid zal zijn.

  • Informatie aanvragen

    Ontvang vrijblijvend het informatiepakket

    Oeps! We konden je formulier niet vinden.