Kennismaking met onze haarspecialist op 8 april a.s.

Locatie Van der Valk Breukelen

FUE-haartransplantatie

De FUE-haartransplantatie is populair, levert een zeer goed resultaat en geeft bovendien geen littekens op het hoofd.

Bekijk de voor- en na foto’s >>

Ondanks de talrijke en dure pillen, haarlotions en mixtures tegen haaruitval, gaat uw haaruitval onverminderd door. In veel gevallen biedt een haartransplantatie wél een oplossing voor uw verlies aan haar. Op dit moment kiezen de meeste mannen met overtuiging voor de FUE-methode.

fue-haartransplantatie-nwBij een FUE-behandeling worden er grafts (geprepareerde haarzakjes met 1 tot 3 haren) weggenomen uit het donorgebied en elders op het hoofd teruggeplaatst. De plaatsen op uw hoofd waar voldoende haar aanwezig is, worden donorgebieden genoemd. De grafts worden meestal weggenomen aan de achterzijde van uw hoofd.

Hoe verloopt een FUE-haartransplantatie?

Het donorgebied wordt kortgeschoren en de grafts worden 1 voor 1 door de haarspecialist weggenomen. Ze worden vervolgens met een speciaal instrument geplaatst op plaatsen waar geen of onvoldoende haar aanwezig is. 95% van deze haren groeit terug en zal ook niet meer uitvallen. Een FUE-haartransplantatie bestaat uit 1 of 2 sessies, afhankelijk van het aantal te plaatsen grafts. Per keer kunnen er maximaal 3.000 grafts worden geplaatst, met een maximum van ca. 4250 grafts (ca.10.000 haren).

De FUE-behandeling is betrouwbaar en effectief

haartransplantatieBij de FUE-haartransplantatie zijn geen hechtingen nodig en er blijven geen zichtbare littekens achter. De FUE-methode is vrijwel pijnloos, zowel tijdens als na de behandeling. Het resultaat is na een aantal maanden al goed zichtbaar en zal daarna alleen nog maar verbeteren. Na ongeveer 12 tot 15 maanden zijn uit alle haarwortels haren gegroeid en is het optimale resultaat bereikt!

De FUE-haartransplantatie wordt wereldwijd gezien als de standaard op het gebied van haartransplantatie en heeft zich al duidelijk bewezen. Heeft u interesse in een FUE-haartransplantatie? Stuur dan uw foto’s naar ons. De offerte die volgt laat zien dat u bij ons het voordeligst uit bent.

  • Informatie aanvragen

    Ontvang vrijblijvend het informatiepakket

    Oeps! We konden je formulier niet vinden.