Gesprek met de arts

Haartransplantatie in Turkije

Veel mannen en vrouwen krijgen vroeg of laat last van kaalheid. Neemt u geen genoegen met haarverlies? Medical Travel Service biedt een betaalbare oplossing tegen kaal worden: een haartransplantatie. Tijdens een haartransplantatie wordt uw eigen haar verplaatst naar de plek waar uw haar uitgevallen is of dunner is geworden.

beforeafterIn Nederland of België is een haartransplantatie een kostbare behandeling. Een haartransplantatie in Turkije is een zeer betaalbaar alternatief: u betaalt bijna de helft van het bedrag dat u in Nederland zou betalen. Dit kunnen wij realiseren door veel behandelingen uit te voeren en doordat het arbeidsloon en de kosten voor huisvesting in Turkije een stuk lager liggen dan in Nederland. Zo houden wij de prijzen zeer laag en kunnen wij u tegelijkertijd de allerbeste kwaliteit bieden.

Bekijk hoeveel u kunt besparen met een haartransplantatie in Turkije >> 

Gespecialiseerde haarkliniek

Een haartransplantatie biedt een permanente oplossing tegen haaruitval, kale plekken en inhammen. Medical Travel Service heeft al meer dan 10 jaar ervaring op dit gebied. In de kliniek wordt uw haartransplantatie uitgevoerd door onze haararts, een ervaren specialist in haartransplantaties. De moderne haarkliniek beschikt over internationale keurmerken en biedt een blijvende oplossing voor uw haarverlies.

Lees hier meer over de kliniek >>

  • Informatie aanvragen

    Ontvang vrijblijvend het informatiepakket

    Oeps! We konden je formulier niet vinden.